Tots els aliments que es van recollir a la Campanya de la Bicicleta el grup d’alumnes de 3r d’ESO de la campanya els van portar a l’entitat Dit i Fet del districte de Ciutat Vella  Barcelona un dels punts de repartiment del Banc d’aliments. A més a més, la finalitat d’aquesta associació és la lluita contra l’exclusió social creant un espai d’acolliment i d’assistència per a persones sense sostre/sense llar i/o en situació de marginació social. També participen en un projecte de  convivència, rober pel barri, menjador popular i residència permanent.

El grup d’alumnes de l’escola va poder veure com funcionava l’associació per dins i va poder escoltar l’experiència i les vivències de persones del centre.

Us deixem la web per si voleu fer alguna col·laboració o voluntariat:

http://www.associacio-dit-i-fet.org/

  

Leave a Reply