Imitem la tècnica de Van Gogh

El curs s’acaba i amb ell també acabem l’assignatura que hem estrenat aquest any d’Història de l’Art. Potser no hem pogut abarcar tot el temari que de manera optimista ens proposàvem a principi de curs, però tot allò que hem pogut fer ho hem fet a consciència i podem afirmar que hem après moltes coses!

Aquí teniu les fotografies del suro del passadís de secundària on podeu gaudir de l’última pràctica de plàstica de l’assignatura: uns gira-sols imitant la tècnica de Van Gogh. Us convidem a que hi feu un cop d’ull per admirar-los. Són unes creacions fantàstiques!!

This entry was posted in General and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>