Si voleu començar un hort urbà a la vostra terrassa o balcó…

A la Festa de la Terra molts de vosaltres fèieu moltes preguntes sobre els horts urbans. Alguns us vau engrescar molt i volíeu tenir més informació per començar-ne un a casa vostra…i volíeu informació.Aquí la teniu:

  • El web www.horturba.com
  • El llibre:

L’hort urbà”. Manual de cultiu ecològic als balcons i terrats  de Josep Maria Vallès

Aquest llibre intenta, des d’un punt de vista pràctic, donar unes pautes bàsiques per a qui vulgui cultivar una hortalissa en un balcó o terrat. Està pensat per a persones sense cap mena de coneixement sobre plantes o horticultura, per que puguin començar des de zero aquesta apassionant activitat de produir aliments al balcó de casa.

Es parteix d’una explicació molt senzilla del funcionament de les plantes i s’inclouen tots els aspectes que cal tenir en compte per a la instal·lació, el maneig i la planificació de l’hort al balcó. També trobareu recomanacions per produir compost, controlar plagues i una descripció detallada de les hortalisses i com cultivar-les en recipients.

Totes les recomanacions del llibre són la conseqüència de molts anys de practicar l’agricultura en un terrat. El llibre pretén ser una invitació a començar aquesta petita aventura d’experimentació i aprenentatge que és l’agricultura.

Val la pena, de veritat!

Deixa una resposta