Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Del 19 al 27 de novembre se celebrarà la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Al llarg d’aquesta setmana hi hauran moments per poder reflexionar sobre els hàbits de consum i producció de cara a reduir la generació de residus i ser conscients del paper primordial que la prevenció de residus té en el canvi climàtic.

Si entreu en aquesta pàgina web tindreu més informació sobre la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i també podreu fer un qüestionari per avaluar el vostres coneixements sobre la prevenció de residus.

Una resposta to “Setmana Europea de la Prevenció de Residus”

  1. Hola! El Moviment R us vol convidar a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb el vídeo “Això és teu!” Moltes gràcies. http://ow.ly/7AkNu

Deixa una resposta