Una illa feta d’ampolles de plàstic?

Increïble però cert.

En Richie Sowa, músic anglès, va decidir anar un pas més enllà a l’hora de recilar i va decidir muntar-se el seu propi paradís a la costa mexicana.

L’any 1988 va començar a recollir ampolles de plàstic buides i les va anar agrupant dins de bosses de reixeta. D’aquesta manera en va arribar a reunir unes 25.000 que li van servir per establir una plataforma flotant de 20×16 metres batejada com a Spiral Island.

Més endavant també hi va plantar manglars i un hort per crear una protecció natural a l’illa i a la casa feta de bambú que s’hi havia construit. Però no només això, aprofita l’aigua de la pluja per la dutxa i el regadiu, hi té un forn solar i fins i tot els residus del lavabo es fan servir d’adob. Hi ha ningú més autosostenible?

En podeu veure imatges a l’enllaç següent:

YouTube Preview Image

Deixa una resposta