Muntem un jardí vertical

Seguint amb la nostra dèria d’aprofitar qualsevol racó per posar-hi plantes ben boniques, hem volgut provar això de muntar un jardí vertical.
Després de buscar informació i diferents possibilitats sobre com fer-ho, hem recuperat un parell de pallets del carrer per al nostre objectiu. Abans de res n’hem tret estelles i claus que poguessin ser perillosos i tot seguit hem recobert tots els costats (excepte la part de dalt) amb un plàstic ben resistent. Un cop fet això, l’hem omplert de terra bona i hi hem trasplantat aromàtiques com farigola i sàlvia.
Després de deixar-lo uns dies en posició horitzontal perquè les plantes arrelessin, l’hem volgut posar en posició vertical, i vet aquí que ens hem trobat un problema. De la part de sota el plàstic no està subjectat per prou punts i en aixecar-lo el pes de la terra provoca una bossa a la part de sota.
Per molt bona intenció que es tingui, no tot sempre surt bé a la primera. Però per això hi som, per aprendre, i de ben segur que els propers que fem ens quedaran encara millor!

Deixa una resposta