Al Raval estrenem jardí vertical

La remodelació d’aquesta mitgera situada al carrer Sant Antoni Abad 18, propera a la plaça del Pedró de Barcelona ha consistit en la creació d’un jardinet vertical anomenat Jardinet del Pedró. Es tracta d’un jardí vertical autosuficient que té un dipòsit de recollida d’aigua de la pluja per al reg, que s’activa amb les plaques solars instal·lades al terrat de la finca veïna. L’ajuntament de Barcelona ha gastat 93.000 euros en aquesta instal.lació.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/12/28/parets-mitgeres-jardins-verticals-panells-solars-pedro-raval-migdia-trinitat/

2 Respotes to “Al Raval estrenem jardí vertical”

  1. M’encanta! Olors i colors per a tothom!!! Quan estarà instal·lat a l’escola?

  2. Tan de bo algun dia en tinguem un així de gros!

Deixa una resposta