Cloenda Agenda 21 Secundària

Els alumnes d’ESO de la Comissió de Medi Ambient van assistir la setmana passada a la Cloenda de l’Agenda 21 al Cosmo Caixa. Allà van coincidir amb escoles de tota Barcelona i van poder assistir a les presentacions que cada escola va fer del seu projecte de Medi Ambient. Els alumnes es van dividir en 3 grups i cadascú va poder apuntar allò que li va semblar més rellevant de cada projecte. Després ens vam tornar a trobar per posar en comú el que havien apuntat i veure què era el més interessant per poder aplicar a la nostra escola. Van sortir idees molt engrescadores que de cara al proper curs retrobarem per veure si les podem posar en pràctica…
Després del suculent esmorzar, vam assistir a una taula rodona amb representants de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona i com a cloenda vam veure un espectacle de teatre molt divertit.

Deixa una resposta