CANTÀNIA: HA PASSAT UN ÀNGEL

            

Un any més, l’escola torna a participar a Cantània. Aquest any amb els alumnes de 5è de primària.
La Cantània és un espectacle de gran format i qualitat que es converteix en una vivència musical important i inoblidable per a totes aquelles persones que hi participen.
L’any passat hi van participar més de 38.000 alumnes de cicle mitjà i cicle superior d’arreu de Catalunya, fins i tot van participar-hi alumnes de Valladolid, Parla i Magúncia (Alemanya).
Aquest any porta per títol: “HA PASSAT UN ÀNGEL” Us en fem cinc cèntims:
“La Júlia, atabalada pels sorolls de la gran ciutat i de casa seva, es troba amb un ésser màgic que ve del Regne del Silenci, l’Àngel, que només s’expressa a través del gest i la dansa. Tots dos emprenen una recerca per trobar el camí de tornada a casa de l’Àngel, i per fer-ho recorren diferents espais del planeta (el desert, l’Antàrtida, el fons del mar,
l’espai exterior) per tal de trobar el lloc més silenciós que existeix. En aquest procés, els dos personatges descobreixen el valor de l’amistat, del silenci i de saber escoltar els altres.”
 
La Noemí López mestra de l’escola “Centre d’estudi SERRA” ha creat uns vídeos molt interessants per poder treballar a fons les diferents cançons.
 

Us adjuntem les dues primeres cançons que hem començat a treballar a l’aula, així els alumnes de 5è si volen,  les podran practicar a casa.

Us anirem informant. 
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

Deixa una resposta