Els alumnes de segon mouen el cos!

 

Ja fa uns anys l’Institut Barcelona Esports organitza una activitat pels alumnes de 2n, anomenada Dansa Ara. Aquesta activitat consisteix a treballar i preparar unes danses a l’escola. Un cop preparades es fa una ballada final on participen més de 5.000 nens i nenes de les escoles de Barcelona.

 

Aquest any per primera vegada l’escola hi participa. Els alumnes de segon ja fa molts dies que estan preparant les danses. La ballada final tindrà lloc el dia 8 d’abril a 1/4 d’11 del matí al Palau Sant Jordi de Barcelona. 

 

Pares i mares de segon! Ens han demanat que l’última cançó que ballen els nens, vosaltres també la balleu! Properament trobareu penjat un vídeo perquè la pugueu aprendre! Els vostres fills us faran de mestres, en saben molt!

Us anirem informant amb més detall quan s'acosti la ballada!!!

Us deixem amb un petit vídeo de l'InfoK que parla del Dansa Ara. Vídeo Dansa Ara

Deixa una resposta