Hola!!

Abans de començar amb el material que tenim preparat pel Dia de la Pau, fem un primer post per explicar-vos com han anat les dues campanyes que hem fet durant el 1r trimestre.

La primera va ser la de la REJOGUINA i la veritat és que va ser tot un èxit gràcies a la vostra col·laboració! Estem molt contentes perquè en vam recollir una bon pila! Com ja us sabeu, aquesta campanya l’organitza la Comunitat de Sant Egidi, i són ells qui s’encarreguen de reciclar i vendre les joguines al Mercat de la Rejoguina. Els beneficis obtinguts de la venda han servit per inscriure al Registre Civil i a l’escola nens i nenes de diferents països de l’Àfrica i pel projecte DREAM de prevenció i cura de la SIDA al mateix continent

L’altra campanya que hem fet ha estat la del QUILO i també ha estat un gran èxit!! Entre tots hem aconseguit reunir 535 kg de menjar!! Moltes gràcies!!

Des de Pastoral estem molt contentes de com han anat i esperem que les properes activitats que anem fent també tinguin la mateixa resposta! Tan de bo l’esperit de solidaritat ens acompanyi tot l’any i no només per Nadal!!

Leave a Reply