Divendres 24 i dissabte 25 d’abril, tres alumnes de 4t d’ESO vam anar a la Trobada de 4t d’ESO d’escoles Vedruna de la província de Catalunya. La Maria, la Karina i la Walaâ acompanyades de la nostra professora Maria vam quedar a l’estació de tren amb altres alumnes de l’escola Vedruna-Gràcia per poder anar fins a Vic i des d’allà desplaçar-nos amb autocar amb la resta d’escoles fins la casa de colònies de Cantonigròs.

Un cop allà, la primera hora va ser per anar-nos coneixent entre tots i la veritat és que no va ser gaire difícil ja que tothom era molt sociable i tots teníem moltes ganes de passar-nos-ho bé. Més tard,ens van fer reunir a tots per poder fer una mini presentació del que serien aquells dos dies i  poder fer 3 grups en els quals hi hagués gent de totes les escoles (tots ben barrejats!). Això no va suposar cap problema ja que estàvem encantats entre tots. Ens van donar un mapa a cada grup i amb aquest havíem d’arribar al lloc on ens indicava, dinar i tornar a la casa de colònies. A la tornada havíem de saber respondre preguntes sobre qualsevol membre del grup.

Acabat el recorregut, havent dinat i tornat, ens vam separar altre cop en grups per parlar de com ens ho havíem passat al matí i posar sobre la taula temes que no s’acostumen a parlar a les classes; és a dir, donar la nostra opinió i debatre sobre temes com la vida i la mort, les decisions que prenem, la relació amb els pares, quines coses ens preocupen i molts altres temes! Aquesta activitat no només la vam fer a la tarda sinó que també la vam continuar l’endemà, però amb grups diferents, és a dir, vam tornar a fer grups nous per poder conèixer-nos encara millor!

Però tornem al 1r dia, que encara no l’havíem acabat! Abans de sopar, vam fer una petita sessió de ioga per aprendre a relaxar-nos i el cert és que vam ser uns privilegiats perquè estàvem en mig de la natura i mentre sentíem el cant dels ocells notàvem com es ponia el sol. Desprès de sopar vam fer una estona de discoteca per ballar, riure, fer karaoke i en definitiva, passar-nos ho d’allò més bé!

La veritat és que ha estat una experiència inoblidable, i gràcies a la qual hem fet moltíssims amics i hem conegut gent nova que mai no oblidarem. Per això us recomanem que quan feu 4t d’ESO i us toqui anar-hi, NO US HO PERDEU!

Karina, Maria i Walâa

Leave a Reply