Avui estrenem una nova secció del bloc: LA FRASE

Si mireu a la columna de la dreta la veureu, oi que sí? Aquí hi anirem posant frases relacionades amb l’objectiu de curs perquè ens ajudin a reflexionar-hi una mica. I ja hi tenim la primera! Us agrada? Hi esteu d’acord? Què en penseu? Ens agradarà molt que si teniu alguna cosa a dir o n’heu parlat a la classe i voleu compartir amb tots el què heu dit, ens deixeu un comentari!

I tal i com els més espavilats ja hauran notat, al bloc hi ha algun canvi més… Però a poc a poc i bona lletra! Ja ho anirem presentant tot!

One Response to “La FRASE”

  • M. Carme:

    M’agrada molt el blog de pastoral i tota la web de l’escola.
    Que tant de bo tots nosaltres, els que ens sentim “mestres” d’aquesta quitxalla i jovenalla de l’escola, siguem aquesta gota constant, diària, capaç de perforar i amarar cada alumne, cada persona de l’entorn, dels valors que volem transmetre, aquells valors que de veritat valen la pena i fan trobar sentit a tot el que vivim.
    Ànims! No us canseu de cansar-vos!

Leave a Reply