Comentari de “L’últim sopar” de Leonardo da Vinci

I ara us toca a vosaltres fer el comentari partint de zero! Endavant!

(si hi cliqueu a sobre l’obrireu en una finestra a part i el veureu més gran)

This entry was posted in PRÀCTIQUES, T2. L'anàlisi de l'obra d'art and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Comentari de “L’últim sopar” de Leonardo da Vinci

 1. safina bibi says:

  H. D’ART COMENTARI
  L’obra representa l’últim sopar amb amics i familiars, xerraire, amb moviment…
  En la meva opinió el quadre està pintat en forma de l’aiguada, la gent esta content, parla amb altres amb tranquilitat. Mirant el quadres sembla que la persona que està al costat de Jesús, a la dreta està demanant alguna oportunitat o està comentant alguna cosa. El cap de Jesús està com amb més llum. El dibuix es poc lluminós i allunyat.
  Hi han colors càlids com vermell, blau ,taronja…. Només el quadres de Jesús es recte o sigui que està sentat bé, el altres, alguns estan mirant a una banda alguna a l’altre banda, alguns parlant, alguns escoltant…
  Les dos ultimes persones de dreta i esquerre en el primer pla queden molt a prop de la cadira del mig. El quadre de Jesús esta al mig d’un rectangle lluminós que normalment es una finestra. Els altres que estan a la dreta i a l’esquerre del final de la taula, els seus caps també estan dins del triangles però fosc. Dient això sembla que el rectangle de Jesús representa tranquilitat i els dels altres in-tranquilitat perquè ningú no esta tranquil com Jesús, com havia comentat abans, alguns parlant, alguns preguntant, o sigui tots estan en moviment menys el Jesús.

 2. Eisha Amjad says:

  L’imatge representa l’ultim sopar de Jesús amb els seus amics o la seva familia estan parlan,jo crec que el quadre esta pintada de oli,aiguada o tremp….). Les persones són molt senzill i tranquilitat es una seria molt amable.Les persones que estan al costat de Jesús estan comentat o parlan de una cosa.Dins de la sostre hi ha quadrats i també una mica baix hi ha llums.Nomes el Jesús sentat recta altres no són rectes es a dir que les persones que estan el costat de Jesús no veuren rectes.Hi han colors càlids com taronja,blau,vermell,negre..). El quadre de Jesús esta en mig d’ una rectangle lluminos que normalment es una finestre. Els altres que estan el costat de Jesús al final de la taula els seus caps també estan dins de la triangle pero una mica fosc. Tot estan en moviement menys el Jesús i fora de la finestre hi ha llum peró l’imatge no te molt llum es fosc. En l’ ultim els quatre quadrats tenen portes o sigui alguna cosa com porta…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>