L’anàlisi de l’obra d’art: L’ARQUITECTURA

EL FET ARQUITECTÒNIC:

És important considerar el fet arquitectònic com la creació d’espais interiors que siguin confortables i adequats a l’ús que se n’ha de fer. La creació d’aquests espais interiors només presenta una veritable dificultat tècnica: la coberta superior. Aquest element no només presenta les dificultats constructives més importants sinó que d’ell en depèn tota l’estructura arquitectònica i n’arriba a condicionar tot l’estil.

De fet, la història tècnica de l’arquitectura és la història dels sistemes de cobriment, és a dir, dels elements sostinguts. Els elements de suport són, en general, una conseqüència dels elements sostinguts.

[issuu width=550 height=194 backgroundColor=%23222222 documentId=110925191637-83e9923036a44bd2a5a9db9f6c92f8de name=t2.1.analisi_de_l_obra_d_art_arquitectura username=mariagajas tag=art unit=px id=ef9fe698-73ec-1e03-3eb7-9f94fa10aa17 v=2]

YouTube Preview Image

This entry was posted in T2. L'anàlisi de l'obra d'art and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>