Producte de temporada: al maig els espinacs!

Mengem fruita a l’escola!

Dins del programa “A l’escola mengem + fruita” els alumnes de primària seguim gaudint de les fruites i hortalisses que ens reparteixen gratuïtament cada mes.

Producte de temporada, aquest mes les maduixes!

Festa de la Terra 2015

YouTube Preview Image

Llimones i enciams per la Festa de la Terra

No hi ha res més saludable que la cuina natural i de proximitat, i res més proper que les llimones del pati i els enciams de l’hort.
Cuidat, collit i preparat amb molt d’amor per tenir-ho tot ben a punt per la Festa de la Terra.
Quina bona pinta!!!

Primer vol regular utilitzant com a combustible oli de cuina reciclat

L’aerolínia xinesa Hainan Airlines va completar aquest cap de setmana el primer vol de passatgers del país, un Boeing 737 entre Shangai i Pequin, en què es va usar oli prèviament usat per restaurants i reciclat com a combustible.

El vicepresident de Hainan Airlines, Pu Ming, va ser el pilot d’aquest vol en el qual es va usar aquest producte com a combustible, però també fuel tradicional, en una proporció de 50-50 per cent per a cadascun dels seus dos motors.

Aquest biocombustible emet entre un 50 i un 80% menys de diòxid de carboni que els vols amb fuel tradicional, i amb ell s’espera reduir la contaminació que genera la navegació aèria, encara que el seu ús per ara és puntual a causa del seu encara alt cost.

Gran collita a l’hort: cebes tendres, pastanagues i espinacs

Festa grossa a l’hort!! Hem pujat els alumnes de segon i hem collit un munt de coses: pastanagues ben grosses, cebes tendres i espinacs tendres. Volem repetir! Ens encanta l’hort!

Producte de temporada: aquest mes l’escarola!

 

Productes de temporada

Ja teniu aquí el producte de temporada del mes de febrer!

 

Fem suc de taronja!!!

Aprofitant que aquesta setmana la campanya “Mengem fruita” ens ha portat taronges a l’escola, hem fet suc de taronja a la classe. Ha quedat ben bo!!!