Guarniments sostenibles

Aquest any, com tots el anys, toca decorar l’escola.

És temps de Nadal, és temps d’estar units i temps per reciclar i reutilitzar junts. Aquest any al igual que els altres, hem aprofitat ampolles, bosses etc. per decorar tota l’escola. Amb les ampolles,hem fet decoracions nadalenques, que han quedat molt bé al passadís dels més grans. Pel que fa el nostre arbre, hem demanat ajuda al nostres alumnes perquè portessin el plàstic de les llaunes, per decorar el nostre arbre. El resultat va ser un gran èxit.

Aquest fet de reciclar, ens serveix per ensenyar als alumnes, que no cal comprar moltes coses, per decorar les nostres cases, només cal agafar ampolles buides, retallar-les, donar-los forma i decorar-ho. Pensem que com som escola verda, hem d’intentar expandir la importància del medi ambient per totes les maneres. Les decoracions han quedat molt “xules” i es podem aprofitar pels pròxims anys.

Aldwin Galvan  i  Sergi Torres (2n ESO)

Deixa una resposta