Preparem la nova sembra.

Treballar en equip per millorar, aquest és un dels nostres lemes.

El curs passat, després de veure com els coloms se’ns menjaven els petits brots que neixien a l’hort, el curs de 5è va començar a rumiar possibles solucions per protegir el nostre hortet. En van sorgir un parell, posar-hi espantaocells (fets i muntats el curs passat) i crear una estructura per poder tapar les plantes amb una xarxa i així evitar temptacions als coloms.

Així doncs, per poder tenir l’hort en condicions per sembrar calia posar fil a l’agulla i recuperar la idea de l’any passat. Entre la Laia, l’Anna, el Marc i la Sonia de 5è, i la Mia, el Gerard, el Joseph i la Ruth de 6è, ens hem posat mans a la feina i després de prendre mides, tallar, embolicar i lligar, tenim l’estructura de canyes a punt per tapar qual calgui.

Tenim molta energia, i això només ha fet que començar!

Deixa una resposta