Renovem el compromís per la Sostenibilitat

El passat dijous, dia de Sant Francesc, patró dels ecologistes, es va celebrar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’Acte de Signatura del compromís per la Sostenibilitat del curs 2012-2013. 
Dues vetaranes de la Comisisó de Medi Ambient (la Maria i la Júlia de 4t d’ESO) i una mestra de la Comissió hi van assitir, juntament amb representants de les 68 escoles que renovàvem (nosaltres ja signàvem la 3a triennal!) o iniciaven el projecte triennal i les 15 escoles que s’incorporaven aquest curs al projecte Agenda 21 escolar.
L’acte va ser molt bonic, es van repartir diplomes a cadascuna de les escoles participants i, entre tots, vam fer un mural amb fotografies i paraules sota un gran lema que al llarg de l’acte vam cridar i cantar: COMPROMÍS, BARCELONA, SOSTENIBLE.
(Per veure’n la crònica de l’Agenda 21, cliqueu aquí.)

Deixa una resposta