Orquesta de Instrumentos Reciclados de Cateura

Cateura, a Paraguai, és un poble construït damunt d’un abocador. La gent es guanya la vida entre tones d’escombraries, i els nens tenen sovint el risc de caure en drogues i bandes.
Un dia alguna cosa va començar a canviar quan en Szarán i en Fabio van trobar una cosa que mai havien vist abans: un violí fet amb escombraries. Avui hi ha tota una orquestra d’instruments muntats de peces trobades a l’abocador.
Aquesat història mostra com els materials que llancem a les escombraries poden ser transformats en bells instruments musicals que sonen, però el més important, aporta testimoni de què pot aportar en els éssers humans.

http://www.upworthy.com/watch-the-first-54-seconds-that-s-all-i-ask-you-ll-be-hooked-after-that-i-swear?g=5

Deixa una resposta