A l’escola la fruita entra sola!

Menjar fruita és sa i divertit! I els més petits de l’Escola ho descobreixen amb el Pla de consum de fruita a les escoles, una iniciativa de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

La campanya que va adreçada als nens i nenes de primària, consisteix a distribuir gratuïtament fruites i hortalisses als escolars  i va acompanyada d’activitats educatives i de lleure relacionades amb l’alimentació, l’agricultura i la salut.

Durant uns mesos del curs 2013/2014, es distribuiran fruites i/o hortalisses seleccionades en funció de l’estació de l’any, la proximitat i la qualitat perquè la consumeixin durant l’esmorzar i/ o el berenar dins de l’Escola.

Aprofitem per deixar-vos també la cançó del grup Macedònia que acompanya aquesta iniciativa. Us l’aprendreu?

YouTube Preview Image

 

Deixa una resposta