A l’assignatura de Llengua Catalana d’ESO ESTEM D’ESTRENA!!! Inaugurem una nova secció del blog:

L’ortografia amb lupa!

Recuperant una mica l’esperit del blog Caçador d’Errades, proposem una activitat oberta i voluntària per a TOTS ELS CURSOS de Secundària. La dinàmica serà molt senzilla: es tracta que cada vegada que trobin una errada ortogràfica en un cartell, una propaganda, un aparador, etc. En facin una fotografia i ens la facin arribar amb un petit comentari sobre com hauria de ser la redacció correcta ortogràficament.

Valorarem l’originalitat, el nivell de la correció, la participació regular en l’activitat… I a final de curs, cada classe tindrà el seu guanyador/a a qui se li lliurarà un premi.

Us animem a estar ben alerta i a passejar amb la lupa de l’ortografia!

 

Leave a Reply