El robatori del brau

Hi havia una vegada uns nens que estaven jugant a pilota mentre les seves mares els cridaven que anéssin a casa a berenar.

La mare de la Noelia va posare les notícies i van veure el que havia passat. El brau era molt important i havia estat robat.

Es van reunir tots junts al parc i van decidir investigar el cas del robatori.

Mirant pels voltants van trobar un pista, van seguir unes petjades de sabates que arribaven fins a la piscina municipal. Allà van trobar el brau mort però també van veure us sospitós. “És un home disfressat de vampir. No, és un nen disfressat de vampir!” es van dir.

El sospitós va fugir i els nens el van perdre de vista. Van seguir caminant fins arribar a una casa abandonada on van trobar una disfressa de Dràcula. Pels afores de la casa van veure un senyor caminant tacat de sang. En veure això, els nens van trucar a la policia i l’home va acabar a la presó.

Finalment la policia va felicitar a la Noelia, l’Adrià,el Dani, el Raúl i l’Eva. Es van posar molt contents tots cinc i van tornar a jugar al parc per sempre més.

E.G.

Leave a Reply