La biblioteca màgica

En una biblioteca que ningú no sabia que era màgica hi havia dos germans amb els seus pares. Els nens es deien Nik i Kiro. El petit era en Nik que tenia 10 anys, i el seu germà gran en Kiro en tenia 12.

Els dos germans van verure un llibre interessant i van pensar que els agradaria entrar-hi i ser-ne els protagonistes. De sobte, el llibre els va xuclar i els dos germans es van despertar en un món que no havien vist mai.

- On som germà? – va preguntar en Nik espantat.

- Crec que quan el llibre ens ha xuclat ens ha enviat dins del conte! -  va respondre en Kiro.

- I com sortirem de dins del llibre?

- Crec que l’única forma de sortir-ne és acabar de llegir la història.

- I com ho farem? – preguntà en Nik.

- Senzill, ara som uns dels protagonistes i haurem de trobar el lladre de la història. Vine, segueix-me! Mira, allà hi ha el lladre que ha robat        l’estatua d’un guerrer i la posat dins del sac. Corre, l’hem d’atrapar abans que agafi el brau bestial. – va afirmar en Kiro.

- O no, marxa! Ara què farem?

- Hem de trobar els altres protagonistes, l’ocell gegant i el cavall súper ràpid. – constestà en Kiro.

- Sí! – afegí en Nik.

Van córrer molt i van trobar l’ocell gegant  i el cavall súper ràpid i els van demanar ajuda. Hi van estar d’acord.El Nik amb l’ocell i el Kiro amb el cavall van atrapar el lladre per portar-lo a la presó i tornar l’estàtua al seu lloc.

Però de sobte van tornar a la biblioteca. Van tenir temps d’agafar una flor de record. Van explicar als seus pares tot el que els havia passat i van tornar a casa a dormir.

K.A.

Leave a Reply