CONCURS DE FOTOS DEL GÒTIC

Els alumnes de 2n d’ESO vam realitzar ara fa un mes una sortida pel barri Gòtic per observar, en viu i en directe, l’art medieval que hem estat estudiant a classe aquest any. De Romànic a Barcelona n’hi ha poquet, però de Gòtic en tenim moltes i magnífiques mostres! Vam anar a la Catedral (que ja sabem que no és gòtica del tot, ja que la façana és neogòtica, però gairebé), a Santa Maria del Mar, al Palau del Rei i la Capella de Santa Àgata i alguns punts curiosos més del Gòtic i el Born (com els palaus nobles del carrer Montcada).

 

Vam aprofitar l’ocasió per organitzar un concurs de fotografies d’elements gòtics durant la sortida. Els alumnes van portar càmeres i, durant la visita, no van parar de fer fotos. Cada grup ha enviat les seves candidates pel concurs i avui, per fi, acabem amb la impaciència i us dóno el veredicte final!

Hi ha hagut 10 finalistes. Totes les que heu enviat són molt bones i ha estat molt difícil escollir. Per això, penjarem també les finalistes en els propers dies, però avui vénen les 3 imatges guanyadores que el comitè de savis ha escollit!

  • En el número 3, una panoràmica espectacular i mai vista abans de la Plaça del Rei on podem veure el Palau i la Capella. Cliqueu a sobre per veure-la sencera.

 Les autores: Paula Casademunt i Alessia Casatti

  • En segon lloc, una fotografia amb una llum màgica.

Els autors: Joy Bustamante i Mark Soriano

  • I en PRIMER LLOC, una fotografia que recull gairebé tots els elements gòtics en perfecta harmonia en una sola imatge: gàrgoles, contraforts, arcs, torres, pinacles… És la part de darrere de la Catedral: arquitectura gòtica en estat pur!

I els autors i guanyadors del concurs són: JOY BUSTAMANTE i MARK SORIANO!! Felicitats! Divendres, premis!

Leave a Reply