La televisió és una porqueria


Avui en dia la televisió és un medi simplement d’entreteniment.

En primer lloc, les cadenes privades espanyoles acostumen sempre a posar el mateix o simplement coses que no són culturals ni educatives.

En segon lloc, les sèries cada cop són més dolentes, les espanyoles. Ara o es fan sempre sèries idèntiques però en diferents escenaris o són còpies americanes o directament les compren a Amèrica.

Per no parlar del programes del cor. Són avorrits i estan molt preparats. Normalment hi va la gent a explicar les coses que podrien dir-se a casa mateix. El problema més gran és que això sempre ho prepara el programa i hi posa violència i mal llenguatge perquè enganxi més encara que jo penso que fa que sigui menys comestible.

Realment, és bastant trista la programació d’avui en dia i si no és un programa del cor, és un capítol repetit. La televisió pública és més educativa i més interessant i jo la prefereixo.

En definitiva, crec que haurien de tancar tots els programes sense cap finalitat perquè l’únic que fan és cobrar més que un metge per sortir a la televisió a dir ximpleries i a fer el ruc. Fem boicot als programes sense sentit!

Júlia Gual

Leave a Reply