El fill de Posidó a la gran pantalla!

Aquest cap de setmana s’ha estrenat Percy Jackson i el lladre del llamp, l’última pel·lícula del director Chris Columbus (Harry Potter). El film és l’adaptació de la novel·la homònima de l’escriptor Rick Riordan. De fet, és el primer, d’una saga de 6 llibres entre els quals podem trobar títols com La maledicció del Tità o El mar dels monstres. Prometen, oi? Sembla que tenim Cultura Clàssica a la gran pantalla assegurada per un bon temps!

L’argument ens presenta les aventures de Percy Jackson, un adolescent d’allò més normal que descobreix que és fill ni més ni menys que del déu Posidó! El viatge pel món mitològic el portarà a enfrontar-se amb déus com Hades i Ares; i d’altres criatures mitològiques com la inquietant Gorgona Medusa (interpretada per Uma Thurman). I tot això, acompanyat dels seus dos inseparables amics que al seu torn, també són éssers fantàstics: la filla d’Atena i un sàtir. La trama els durà per una veritable odissea per intentar recuperar la pau, rescatar la seva mare i entendre qui és ell mateix.

Ja ho veieu, la mitologia està de moda!

YouTube Preview Image

Què, us animeu a anar al cinema? Si l’aneu a veure, no dubteu a escriure què us ha semblat!

3 Responses to “El fill de Posidó a la gran pantalla!”

 • Laia:

  Jo vaig anar a veure el preestrena, i la veritat que no era com me la imaginava. Jo m’imaginava que a la pel.lícula els Déus eren secundaris, però, la veritat és que em va sorprendre positivament.

  Barreja fantasia amb mitologia romana i a mi em va agradar molt!

 • estibaliz:

  Jo també vaig anar a veure aquesta pel·lícula i em va agradar molt. Espero que aneu a veure-la abans que la treguin del cinema.
  adéu.

 • Júlia Gual:

  És una pel·licula molt ben treballada i és molt interessant. A més a més, és molt bona i està tot molt ben fet.
  Estic d’acord amb la Laia.
  Us la recomano. Aneu-la a veure!

Leave a Reply