Felicitats al VAIXELL D’ODISSEU!

El passat divendres es van lliurar els Premis Blocs Catalunya 2010 i en la categoria d’educació va guanyar El Vaixell d’Odisseu. Des del nostre bloc de Ciències Socials, no ho podíem passar per alt i volem dedicar el post a felicitar els tripulants d’aquest vaixell: els alumnes de l’Escola Vedruna Gràcia i molt especialment, al capità de la nau: el Jordi Rincón, un professor d’aquells de debò, d’aquells que creuen en la seva feina perquè estimen el que fan i saben encendre en els alumnes la guspira del gust per aprendre.

Gaudiu del premi, celebreu-lo i tingueu ben present que el mereixíeu de debò! Des de l’escola Vedruna Àngels estem molt contents que l’hagueu guanyat i us felicitem de tot cor!

YouTube Preview Image

One Response to “Felicitats al VAIXELL D’ODISSEU!”

  • Maria i navegants de l´escola Vedruna-Àngels, moltíssimes gràcies per la vostra felicitació! Amb la Maria fa temps que parlem de la il·lusió que ens faria reclutar nous tripulants per a aquesta nau que va fent camí gràcies a les remades entusiastes dels alumnes de Gràcia. A veure si aquest somni es fa realitat i d´aquí a poc temps en som ja una pila més. Acabo de llegir l´entrada i no sabeu la il·lusió que ´m´ha fet. Una abraçada a tots.

Leave a Reply