Ignasi Dean recorrerà els cinc continents a peu durant els propers cinc anys com a part d’un projecte personal, amb la finalitat de difondre, arreu del món, el missatge de “cura i respecte per la natura i el planeta Terra”.

El jove espanyol té previst caminar uns 30 quilòmetres diaris (unes cinc hores aproximadament) i fer pauses esporàdiques, segons ho requereixi ell o meriten les circumstàncies del lloc en què es trobi.

Dean començarà el seu recorregut des de la Plaça de Sol, a Madrid, i anirà vorejant la costa del Mediterrani fins a Turquia, on entrarà a Àsia a través de l’estret del Bòsfor i avançarà fins Emirats Àrabs Units on prendrà un ferri cap a l’Índia.

Des Índia avançarà cap al sud-est asiàtic i arribarà a Austràlia i Nova Zelanda, per més tard partir cap a Amèrica, on seguirà el recorregut de la carretera panamericana (de Canadà a Xile) i, finalment, volarà a Sud-àfrica per avançar cap al Marroc i tornar a la península ibèrica.

Encara que té un itinerari marcat i temps establerts per a les diferents fases, no descarta que el viatge pugui durar més de cinc anys o que, per contra, ho acabi abans d’aquest temps.

Per fer el viatge, disposa d’un pressupost de 60 mil euros (prop de 77 mil dòlars), que ha obtingut tant de patrocinadors, empreses, persones anònimes i donatius, els quals farà servir per cobrir passatges, material, preparatius i tràmits, entre altres coses

Fet pel Jann i la Deidre de 2nESO

Deixa una resposta