Conferència de l’Arcadi Oliveres

Aquests dies a classe d’Història de 4t d’ESO parlem del crac del 1929 i és inevitable que fem referència a la crisi actual que vivim. Fent paral·lelismes, l’altre dia us vaig citar algunes dades que l’Arcadi Oliveres dóna a les seves conferències, ho recordeu? Algunes ens van posar la pell de gallina…

Doncs bé, tal i com us he dit avui a classe, aquí teniu la conferència sencera. Us convido a que la mireu tranquil·lament, amb esperit crític i amb ànim de prendre consciència de la realitat del món on vivim. Segur que a més d’un li bull la sang en algun moment! Un cop vist, serà bo que deixeu les vostres opinions i impressions, als comentaris.

http://www.dailymotion.com/video/xhl9xq

2 Responses to “Conferència de l’Arcadi Oliveres”

 • Laia García:

  Jo crec que es molt interessant el que diu i alhora esgarrifós i vergonyós perquè ens fa veure una realitat que poques persones veuen ja que molta gent l’amaga perquè no els interessa i la gent no esta capacitada per valorar segons quins números i tampoc esta interessada en fer canviar les situacions, com per exemple la fam al món la podríem superar però als governs no els interessa i deixen el tema apartat.

  M’ha agradat molt, ha estat molt interessant.

 • Laura Romero:

  Aquest home m’ha deixat amb la boca oberta! Em sembla vergonyós com el món gira al voltant dels diners i la especulació, i que les grans empreses siguin tan egoistes com per preferir guanyar molts diners (innecessaris) podent ajudar la humanitat com podrien fer-ho.

  Una altra cosa que m’ha sorprès molt del que explica l’Arcadi Oliveres és com segons quins bancs o empreses venen la imatge de solidaris, quan la fi dels seus projectes és poder fer créixer més el seu capital.

  Crec que s’hauria d’escoltar més les veus de persones com l’Arcadi Oliveres, ja que volen que els coses siguin diferents i lluiten per aconseguir que tothom tingui els mateixos drets, i més quan hi ha recursos de sobres.

Leave a Reply