Uns Científics nord-americans podrien haver descobert una molècula que obliga a les cèl•lules cancerígenes a comportar-se com cèl•lules sanes i fins i tot podria crear la seva pròpia mort quan tenen algun problema. La troballa podria servir com a base per a una nova teràpia contra el càncer. L’ autor principal de l’ estudi ha estat fet per el científic Adrian Krainer. Els científics confien en que aquesta molècula serveixi de base per a nous tractaments contra el càncers, però reconeixen que aquesta investigació es troba en una fase molt primerenca i encara cal mesurar la seva eficàcia en animal con ara ratolins vius i avaluar possibles efectes secundaris. Aquesta molècula podria acabar amb el càncer i així evitar aquesta greu malaltia que causa tantes mort al dia de avui.
Notícia de Sònia Akther i Carolina Robledo

Deixa una resposta