Els oceans acullen un milió d’espècies i dos terços estan per descriure.Prop d’un milió d’ espècies de diferents organismes eucariotes poblen l’oceà, segons un estudi internacional que es publica a la revista Current Biology, que també assenyala que encara faltarien uns dos terços d’espècies marines per descriure. Sols hi ha 226.000 especies descrites.
Les dades posades en comú pels científics van revelar que només hi ha 226.000 espècies marines, però que hi ha 170.000 d’elles amb noms repetits. Els científics van detectar uns 170.000 casos en què una mateixa espècie està descrita amb dos o més noms diferents. També van calcular que les col•leccions de laboratoris i museus, on es guarden espècimens recollits en expedicions i que estan pendents de ser descrits, podrien suposar unes 70.000 noves espècies més.
És molt important conservar aquesta biodiversitat!
Fet per l’April i l’Amanda de 1rESO

Deixa una resposta