El 12/12/12 es deia que passaria un asteroide molt a prop de la terra que si arribava a tocar-la podria haver ocasionat una gran desgracia. Segons la NASA, aquest 21 de desembre de 2012, tots els planetes estaven girant al voltant del sol però el nostre planeta girava al voltant de la galàxia fins arribar centre d’aquesta. La terra completava així un cicle de 26.000 anys. Es deia que en el moment al qual el sistema solar canviés, la lava que hi ha al nucli de la terra sortiria cap a l’exterior, estaríem 3 o 6 dies sense llum solar ,ni llum elèctrica ,ni mòbils, ni ordinadors… sense res. Només el 10% de la humanitat sobreviuria i abans de que la terra fos il•luminada un altre cop pel sol el planeta tindria que passar una sèrie de canvis que afectarien la vida de l’home i de la Terra. Si voleu veure les coses que es van dir podeu mirar aquí
Afortunadament no ha passat res i estem aquí!
Fet per l’Alba i la Roselyn de 2nESO

Deixa una resposta