Hi ha un debat obert sobre ulleres o lents de contacte. Per tenir més informació sobre què és millor usar hem de tenir en compte alguns factors:
En estar utilitzant ulleres quan t’enfrontes a situacions com la miopia, hipermetropia o astigmatisme, veuràs que el teu camp de visió es limita a l’haver de mirar a través dels vidres de les ulleres, això no passa en utilitzar lents de contacte.
Un altre factor que has de tenir en compte és que hi ha una distància des teus ulls fins a la pròpia lent de les ulleres, és a dir hi ha uns mil•límetres entre la teva pupil • la i el vidre. Així doncs, els teus ulls han de fer un exercici fins arribar a la lent de les ulleres per poder veure un món millor .En canvi la lent de contacte està directament recolzada a l’ull .A més, la lent de contacte millora l’enfocament d’una manera més natural, ja que només modifiquen la mida de la imatge de la retina, cosa que si fa les ulleres, segons la graduació que tinguis i la distància des de la teva còrnia fins al vidre.
El contacte directe de les lents de contacte amb els teus ulls, també fa que obtinguis una major amplitud de camp de visió, a diferència de les ulleres que limiten aquest a la mida del vidre.
Fet per la Begoña i la Lorena de 1rESO

Deixa una resposta