Al 2007, una sèrie de vídeos van córrer per la web una sèrie de vídeos sobre un experiment rus, en el que el cap d’un gos és revingut a la vida amb un grup de cables connectats als tubs de sang que corrien pel cap. Aquests cables imitaven les pulsacions del cor. En els papers utilitzats pels investigadors posava que el gos va arribar a viure fins a 3 dies.
Aquest projecte es va mantenir en secret, i no es va fer públic fins a 1928.Encara no se sap si aquest experiment va ser veritat o va ser mentida, però si va existir seria un gran avenç per a l’historia de la ciència. El fet de poder mantenir una criatura viva a partir de cables, així com imitant les pulsacions del cor, podria, fins i tot, duplicar l’esperança de vida d’aquest temps.
També es podria aconseguir imitar un membre del cos fins a l’extrem, fent aquest capaç des de sentir dolor fins a poder tocar coses. La ciència avança poc a poc i cada cop es més beneficiosa cap a la humanitat. Pot ser que algun dia aconseguim mantenir els caps com en Futurama?
Fet per l’Hada i en Ryuichi de 1rESO

Deixa una resposta