Blocs solidaris amb el Japó

Aquests dies a l'escola hem estat parlant i reflexionant sobre la situació actual del Japó.
Hem après què és un terratrèmol, un tsunami, l'escala Richter i l'impacte que poden tenir aquests fenòmens en una societat de les que anomenem desenvolupades" com és la japonesa.
Hem investigat com és la cultura, les tradicions i els costums dels japonesos i per solidaritzar-nos amb ells hem escrit poemes que, tot i que no els arribaran, sabem que seran pensaments que els ajudaran a tirar endavant per reconstruir el país.
Tot això ho podeu consultar al bloc "Macedònia de paraules" del Cicle Superior de Primària i al de "Ciències Socials" de Secundària. A més a més, estem contents perquè aquests treballs han estat publicats a l'espai que el web xtec ha dedicat al Japó:
http://www.xtec.es/recursos/socials/japo2011/japo2011centres.htm

Comments are closed.