Els nutrients que componen els aliments són importants a la nostra vida per poder sobreviure. Encara que hi ha moltes malalties provocades o relacionades per la nutrició. Com per exemple alguns càncers, l’anorèxia nerviosa, la bulímia, la diabetis, l’obesitat..etc Las principals causes de la mort en el món són malalties del cor i varius tipus de càncer, d’aquestes morts estan directament relacionades amb la nutrició. És molt important menjar be ja que depèn de la nostra vida. Hauríem de menjar saludablement i sense presa, és dir, tranquil•lament. Una de les coses que hauríem de fer seria fer cas a la piràmide alimentaria i així podríem començar be una alimentació saludable. Ja que també són aliments que proporcionen energia (calories) i que posseeix un cert contingut d’hidrats de carboni, bo per la nostra salut.

Fet per la Jubelyn i la Franchesca de 2nESO

Deixa una resposta