Una nou marc legal Europeu per a l’ús d’animals en la recerca
Després de 12 anys de discussions i 8 d’intents, la Unió Europea està a punt d’establir un nou marc legal per disminuir l’ús d’animals en la recerca científica. Si no hi ha contratemps, la nova directiva serà aprovada el proper mes de juliol per part del Parlament Europeu i del Consell d’Europa, substituint així al marc legal actual, que data de 1986.
Fins a quin punt són creïbles els estudis clínics amb animals?
L’experimentació amb animals és una fase obligada en el desenvolupament de medicaments i teràpies que algun dia s’aplicaran a l’ésser humà. No obstant això, els resultats d’aquests estudis no sempre poden treure conclusions directament, i de vegades els seus resultats no son el 100% segurs.

La Unió Europea continua amb la seva lluita per reduir l’experimentació amb animals

En una conferència recent a Brussel•les (Bèlgica), el vicepresident de la Comissió Europea, Günter Verheugen, i el comissari europeu de Ciència i Recerca, Janez Potocnik, han retirat el compromís de la Unió Europea (UE) per a la reducció de l’experimentació amb animals
Fet per la Laia i la Daniela de 1rESO

Deixa una resposta